Yazar "Çukurova Üniversitesi/Pozantı meslek yüksekokulu/otel, lokanta ve ikram hizmetleri bölümü/turizm ve otel işletmeciliği pr." için Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi (Nevsehir Journal of Science and Technology) listeleme

Yazar "Çukurova Üniversitesi/Pozantı meslek yüksekokulu/otel, lokanta ve ikram hizmetleri bölümü/turizm ve otel işletmeciliği pr." için Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi (Nevsehir Journal of Science and Technology) listeleme

Sırala: Sıra: Sonuçlar:

  • Say, Dilek; Güzeler, Nuray (Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, 2016-04-04)
    Ülkemiz bitki çeşitliliği açısından çok zengindir ve bu özelliği ile birçok ülkeden farklıdır. Uzun yıllardan beri halk arasında bazı süt ürünlerinin yapımında bitkiler pıhtılaştırıcı olarak kullanılmaktadır. Süt bitkilerin ...