Ara
Giriş
Türkçe
English
DSpace@NEVÜ
→
Enstitüler / Institutes
→
Sosyal Bilimler Enstitüsü / Graduate School of Social Sciences
→
Sosyal Bilimler Enstitüsü Bölümleri
→
Ara
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ara
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 8 out of a total of 8 results for collection: Sosyal Bilimler Enstitüsü Bölümleri.
(0.034 seconds)
Toplam kayıt 8, listelenen: 1-8
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Turistlerin yiyeceklerin kalitesine ilişkin algılarının tatmine ve tatminin davranışsal niyete etkisi: Nevşehir örneği
Çamlıca, Çağla
;
Buyruk, Lütfi
(
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
,
2020-02-01
)
Etnik restoran yöneticilerinin karşılaştıkları sorunlar: Nevşehir ve İzmir illeri örneği
Gündoğdu, Enes
;
Buyruk, Lütfi
(
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
,
2021-09-01
)
Mutfak çalışanlarının mesleğe yönelik tutumlarının oluşmasında örgütsel destek algısı ve lider-üye etkileşiminin rolü
Aykaç, Emre
;
Buyruk, Lütfi
(
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
,
2021-03-01
)
Destinasyon markalaşma sürecinde gastronomik değerlerin önemi: Amasya ili örneği
Ünlü, Nefiye
;
Buyruk, Lütfi
(
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
,
2022-01-01
)
Yöresel mutfakların sürdürülebilirliği kapsamında mutfak şeflerinin düşüncelerinin araştırılması: Bursa ili örneği
Bilmez, Emre
;
Buyruk, Lütfi
(
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
,
2022-08-01
)
Turist rehberlerinin işe tutkunluk ve iş-aile çatışma düzeylerinin yaşam doyumları üzerine etkisi
Akbaş, Yusuf Ziya
;
Buyruk, Lütfi
(
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
,
2022-06-01
)
Restoranların markalaşma sürecinde sosyal medya kullanımının yeri ve önemi: Restoran yöneticilerine yönelik araştırma
Kaygısız, Engin
;
Buyruk, Lütfi
(
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
,
2022-08-01
)
Konaklama işletmelerinde X ve Y kuşağı çalışanlarının çalışma değer algıları ile birey-örgüt uyumlarının iş tatminine etkisi
Doğan, Yunus
;
Buyruk, Lütfi
(
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
,
2023-03-01
)
Toplam kayıt 8, listelenen: 1-8
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Discover
Yazar
Buyruk, Lütfi (8)
Akbaş, Yusuf Ziya (1)
Aykaç, Emre (1)
Bilmez, Emre (1)
Doğan, Yunus (1)
Gündoğdu, Enes (1)
Kaygısız, Engin (1)
Çamlıca, Çağla (1)
Ünlü, Nefiye (1)
Konu
Nevşehir (2)
Algılanan örgütsel destek (1)
Amasya cuisine (1)
Amasya mutfağı (1)
Behavioral intention (1)
Birey-örgüt uyumu (1)
Branding (1)
Bursa culinary culture (1)
Bursa mutfak kültürü (1)
Davranışsal niyet (1)
... View More
Date Issued
2023 (1)
2022 (4)
2021 (2)
2020 (1)