Ara
Giriş
Türkçe
English
DSpace@NEVÜ
→
Enstitüler / Institutes
→
Sosyal Bilimler Enstitüsü / Graduate School of Social Sciences
→
Sosyal Bilimler Enstitüsü Bölümleri
→
Ara
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ara
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 12 results for collection: Sosyal Bilimler Enstitüsü Bölümleri.
(0.044 seconds)
Toplam kayıt 12, listelenen: 1-10
1
2
Sonraki Sayfa
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Gastronomi Turizmi ve Kapadokya'nın Gastronomik Unsurları Hakkındaki Turist Algılarının Araştırılması
Buyruk, Lütfi
;
Yorgancı, Bülent
(
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
,
2018-11
)
Kentlerin Pazarlanmasında Yeni Bir Araç Olarak Gastronomi: Kayseri Örneği
Elmacıoğlu, Nimet
;
Seçme, Gökhan
(
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
,
2019-07
)
Gastronomi turizminin destinasyon çekicilik unsuru olarak incelenmesi: Şirince köyü örneği
Akay, Selda Naciye
;
Güneren Özdemir, Ebru
(
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
,
2019-02-01
)
Geleneksel peynirlerin gastronomi turizmi açısından değerlendirilmesi: İzmir örneği
Dağ, Tuğba
;
Keskin, Emrah
(
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
,
2020-12-01
)
Gastronomi ve mutfak sanatları eğitimi alan üniversite öğrencilerinin kariyer beklentileri: Lisans öğrencilerine yönelik bir araştırma
Aydemir, Durmuş Ali
;
Buyruk, Lütfi
(
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
,
2018-05
)
Gastronomi festivalleri ve yiyecek imajının gastronomi destinasyonu oluşturmaya etkisi: Hatay örneği
Sezen, Nevres
;
Keskin, Emrah
(
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
,
2021-09-01
)
Yöresel yiyecek ve içeceklerin gastronomi turizmine etkileri: Niğde ili örneği
Ölmez, Mevlüt
;
İlhan, İbrahim
(
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
,
2021-09-01
)
Destinasyon markalaşma sürecinde gastronomik değerlerin önemi: Amasya ili örneği
Ünlü, Nefiye
;
Buyruk, Lütfi
(
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
,
2022-01-01
)
Holistik tabak: Nörogastronomi, gastrofizik ve sinestezi ekseninde, yemek sunumunun insanın beğeni algısına olan etkilerinin belirlenmesi
Uçuk, Ceyhun
;
Şahin Perçin, Nilüfer
(
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
,
2022-08-01
)
Kayseri ilinin unesco gastronomi yaratıcı şehirler ağına katılmasına ilişkin yerel yönetim ve sivil toplum kuruluşlarının bakış açısı üzerine bir araştırma
Yüzer, Suna
;
Aydın, Şule
(
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
,
2022-05-01
)
Toplam kayıt 12, listelenen: 1-10
1
2
Sonraki Sayfa
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Discover
Yazar
Buyruk, Lütfi (3)
Keskin, Emrah (2)
Akay, Selda Naciye (1)
Aydemir, Durmuş Ali (1)
Aydın, Şule (1)
Dağ, Tuğba (1)
Dedeoğlu, Bekir Bora (1)
Dursun Küçükoğlu, Meral (1)
Dönmez Özel, Büşra (1)
Elmacıoğlu, Nimet (1)
... View More
Konu
Gastronomi (12)
Gastronomy (12)
Cappadocia (2)
Gastronomi turizmi (2)
Gastronomy tourism (2)
Kapadokya (2)
Kayseri (2)
Amasya cuisine (1)
Amasya mutfağı (1)
Attitude (1)
... View More
Date Issued
2022 (5)
2021 (2)
2020 (1)
2019 (2)
2018 (2)