Yazar "Aktaş, Nesimi" için Fen Bilimleri Enstitüsü Bölümleri listeleme

Yazar "Aktaş, Nesimi" için Fen Bilimleri Enstitüsü Bölümleri listeleme

Sırala: Sıra: Sonuçlar:

  • Aktaş, Nesimi; Ekmekçioğlu Erdoğan, Tugçe Büşra (Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, 2019-04)
    Bu çalışmada, geleneksel üretilen pekmezlerde kullanılan toprakların karakteristik özellikleri araştırılmıştır. Bu amaçla ülkemizde pekmez üretiminin yaygın olarak gerçekleştirildiği 5 farklı ilden 8 pekmez toprağı temin ...
  • Uzlaşır, Türkan; Aktaş, Nesimi (Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, 2017-11-01)
    Bu çalışmada, salam üretiminde kabak çekirdeği yağının kullanım imkanları araştırılmıştır. Bu amaçla hayvansal yağ yerine %5, %15 ve %30 oranlarında soğuk pres kabak çekirdeği yağı kullanılmıştır. Oluşturulan salam ...