Konu "Kuru kıyma, sorpsiyon izotermi, sorpsiyon izosterik ısısı" için Bilimsel Araştırma Projeleri Bölümü Koleksiyonu listeleme

Konu "Kuru kıyma, sorpsiyon izotermi, sorpsiyon izosterik ısısı" için Bilimsel Araştırma Projeleri Bölümü Koleksiyonu listeleme

Sırala: Sıra: Sonuçlar:

  • Aktaş, Nesimi (Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü, 2018)
    Araştırmada geleneksel bir ürün olan kuru kıymada 4°C, 15°C ve 25°C’de farklı nispi nem değerlerine sahip olan dokuz farklı tuz çözeltisi (LiCl %11.3, CH3COOK %23,11, MgCl2 %33,07, K2CO3 %43,16, Mg(NO3)2 %54,38, NaNO2 ...