Konu "Gastronomi turizmi" için Meslek Yüksekokulları / Vocational Schools listeleme

Konu "Gastronomi turizmi" için Meslek Yüksekokulları / Vocational Schools listeleme

Sırala: Sıra: Sonuçlar:

  • Belber, Burcu Gülsevil; Kamış, Mahmut Doğan (Çukurova Üniversitesi IKSAD Publications, 2022-05-21)
    Gastronomi, toplumların yiyecek-içecek kültürlerini yansıttığı gibi, yerli ve yabancı turistlerin ihtiyaç ve taleplerine de cevap vermektedir. Gastronomi turizmi; destinasyonlara gerçekleştirilen, eğlenme amaçlı ...
  • Belber, Burcu Gülsevil; Kamış, Mahmut Doğan (Çukurova Üniversitesi IKSAD Publications, 2022-05-21)
    Gastronomi, toplumların yiyecek-içecek kültürlerini yansıttığı gibi, yerli ve yabancı turistlerin ihtiyaç ve taleplerine de cevap vermektedir. Gastronomi turizmi; destinasyonlara gerçekleştirilen, eğlenme amaçlı yiyecek-içecekle ...
  • Bozkurt, İrem; Yıldırım, Enes; Dağ, Tuğba (2019)
    Bu çalışma Mardin ilinin gastronomi turizmi potansiyeli kapsamında SWOT analizi ile değerlendirilmesine yöneliktir. Çalışmanın amacı, Mardin’in sahip olduğu binlerce yıllık kozmopolit geçmişinin getirdiği mutfak kültürünü ...
  • İlhan, İbrahim; Kamış, Mahmut Doğan; Türk, Okan (Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, 2016-12)
    Yerel mutfak kültürleri önemli turistik çekiciliklerinden biridir. Yerel mutfak kültürünün gastronomi turizmi kapsamında değerlendirilmesi turizm gelişiminin olumlu ekonomik, sosyal, kültürel ve çevresel etkilerinin artırılması ...