Yazar "0000-0001-6565-4265" için listeleme

Yazar "0000-0001-6565-4265" için listeleme

Sırala: Sıra: Sonuçlar:

  • Keskin, Emrah; Çetinkaya Ferhat, Fatih (Detay Yayıncılık, 2018)
  • Keskin, Emrah; Koçak, İsmail; Çontu, Mehmet (2. Ulusal Kırsal Turizm Sempozyumu, 2012)
    Çalışma Hacıbektaş ilçesinin inanç turizmi potansiyelini araştırmayı amaçlamaktadır. Bu amaca ulaşmak için 2012 yılında inanç turizmi açısından değeri olan yerlerde alan çalışması ve gözlemler yapılmıştır. Bu alanlarda ...
  • Keskin, Emrah; Sezen, Nevres (Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, 2021-10-28)
    Beslenme, yaşamsal faaliyetlerin devamlılığı için zorunlu bir davranışsal ihtiyaçtır. Modern dünyada yiyeceklere erişimde yaşanan refah, insanların beslenme davranışlarının çeşitlenmesini sağlamıştır. Beslenme davranışlarındaki ...
  • Keskin, Emrah; Dönmez, Büşra; Dağ, Tuğba (Kıtalararası Turizm Yönetimi Konferans, 2020)
    Anadolu coğrafyası, kucak açtığı birçok medeniyetle, kültürel farklılıklarıyla ve coğrafi çeşitliliğiyle önemli bir konuma sahiptir. Anadolu’nun sahip olduğu bu konum zengin mutfak kültürlerinin ortaya çıkmasında önemli ...
  • Keskin, Emrah; Dağ, Tuğba (Journal of Ethnic Food, 2020-08-20)
    Cheese, which has a deep-rooted history, is a food product that reflects the cultural memory and history of communities, besides being a method of preserving milk. Cheese varieties differ according to the cultural structure ...
  • Keskin, Emrah; İpar, Mehmet Sedat (Nobel Yayıncılık, 2021-08-20)
  • Keskin, Emrah; Örgün, Emrah; Erol, Günay (DOKAP Bölgesi Uluslararası Turizm Sempozyumu, 2017)
    Günümüz dünyasında insanlar, tükettikleri yiyecek ve içecek ürünleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak istemektedirler. Yazılı-görsel basında ve sosyal medyada yiyecek ve içeceklerle ilgili haber, reklam ve tanıtımların ...
  • Keskin, Emrah; Solunoğlu, Ali; Çalan, Volkan (Nobel Yayıncılık, 2020)
  • Keskin, Emrah; Örgün, Emrah (Journal of Gastronomy and Tourism Studies, 2015)
    Bu çalışma Kapadokya Bölgesinde turist yoğunluğunun yüksek olduğu Ürgüp ilçesinde faaliyet gösteren dört ve beş yıldızlı otellerde çalışmakta olan iş görenlerin sürdürülebilir turizm ile ilişkili kavramlar hakkında ...
  • Keskin, Emrah; Örgün, Emrah (15. Ulusal Turizm Kongresi, 2014-11-13)
    Bu çalışma Kapadokya Bölgesinde turist yoğunluğunun yüksek olduğu Ürgüp ilçesinde faaliyet gösteren dört ve beş yıldızlı otellerde çalışmakta olan işgörenlerin sürdürülebilir turizm ile ilişkili kavramlar hakkında bilişsel ...
  • Keskin, Emrah; Solunoğlu, Ali (Beta Yayıncılık, 2020)
  • Keskin, Emrah; Solunoğlu, Ali; Örgün, Emrah (Gastroia: Journal of Gastronomy and Travel Research, 2019)
    İnsanların birbirleri ile ilişkilerinden esinlenerek ortaya çıkan marka aşkı kavramı üründen memnun olan müşterinin ürünün markasına karşı hissettiği bağlılık derecesini ifade etmektedir. Müşterilerin markaya karşı ...
  • Keskin, Emrah; Solunoğlu, Ali; Örgün, Emrah (VIII. National IV. International Eastern Mediterranean Tourism Symposium, 2019)
    İnsanların birbirleri ile ilişkilerinden esinlenerek ortaya çıkan marka aşkı kavramı üründen memnun olan müşterinin ürünün markasına karşı hissettiği bağlılık derecesini ifade etmektedir. Müşterilerin markaya karşı ...
  • Keskin, Emrah; Yorgancı, Bülent (Peter Lang, 2020)
  • Keskin, Emrah; Çontu, Mehmet (Aksaray Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Dergisi, 2011)
    Bu çalışmada Mustafapaşa Kasabasında yaşayan yerel halkın turizme bakış açıları belirlenmeye çalışılmıştır. 2011 yılı Ocak ve Şubat ayları içerisinde Mustafapaşa’da yaşayan 500 kişi ile yapılan anketin verileri ...
  • Keskin, Emrah; Perçin Şahin, Nilüfer; Erol, Günay; Örgün, Emrah (BAP BİRİMİ, 2019)
  • Keskin, Emrah; Dönmez, Büşra (International Travel and Tourism Dynamics, 2020)
    İnsanın yaşamaya başladığı ilk zamanlardan günümüze kadar geçen süreç içerisinde yeme ve içme davranışı hayati unsurlardan birisi olmuştur. Bu nedenle insanlar yaşamlarının her döneminde yiyecek ve içecek elde etmek ...
  • Onat, Gökhan; Keskin, Emrah (Journal of Gastronomy and Tourism Studies, 2019)
    Bu çalışma, Türkiye’de Gastronomi ve Mutfak Sanatları alanında eğitim gören lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin organik gıdayı ne şekilde algıladıklarını ölçmeyi amaçlamıştır. Bu amaç doğrultusunda, gıdaların ...
  • Keskin, Emrah; Örgün, Emrah; Erol, Günay (Journal of Gastronomy and Tourism Studies, 2018)
    Çalışmada moleküler gastronomi kavramı ve gelişim süreci ele alınmış, moleküler mutfaklarda kullanılan bazı katkı maddelerine değinilmiştir. Çalışmanın amacı Kapadokya bölgesinde yer alan Nevşehir’deki otel aşçılarının ...