dc.contributor.author |
Özen, İbrahim Akın |
|
dc.contributor.author |
Akpınar, Arif |
|
dc.date.accessioned |
2022-11-09T13:44:04Z |
|
dc.date.available |
2022-11-09T13:44:04Z |
|
dc.date.issued |
2022 |
|
dc.identifier.citation |
Özen, İ. A., & Akpınar, A. Yiyecek içecek işletmelerinde COVID-19 pandemi sonrasi gelişen yeni trendler. Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar II, 94-102. |
tr_TR |
dc.identifier.isbn |
ISBN: 978-605-196-867-4 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/20.500.11787/7727 |
|
dc.language.iso |
tur |
tr_TR |
dc.publisher |
Çizgi Kitabevi Yayınları |
tr_TR |
dc.rights |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
tr_TR |
dc.subject |
Teknoloji |
tr_TR |
dc.subject |
Tüketici davranışları |
tr_TR |
dc.subject |
Sağlıklı beslenme |
tr_TR |
dc.subject |
Mutfak |
tr_TR |
dc.subject |
Yiyecek içecek |
tr_TR |
dc.subject |
COVID-19 pandemi |
tr_TR |
dc.subject |
Yemek trendleri |
tr_TR |
dc.title |
Yiyecek içecek işletmelerinde COVID-19 pandemi sonrası gelişen yeni trendler |
tr_TR |
dc.type |
bookPart |
tr_TR |
dc.relation.journal |
Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar II |
tr_TR |
dc.contributor.department |
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz turizm meslek yüksekokulu/seyahat-turizm ve eğlence hizmetleri bölümü/turist rehberliği pr. |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
368261 |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
37095 |
tr_TR |
dc.identifier.startpage |
94 |
tr_TR |
dc.identifier.endpage |
102 |
tr_TR |