dc.contributor.author | Keskin, Emrah | |
dc.contributor.author | Aktaş, Ferzan | |
dc.date.accessioned | 2022-09-22T13:09:45Z | |
dc.date.available | 2022-09-22T13:09:45Z | |
dc.date.issued | 2022-09 | |
dc.identifier.uri | 978-605-254-632-1 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.11787/7562 | |
dc.language.iso | tur | tr_TR |
dc.publisher | Detay yayıncılık | tr_TR |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/closedAccess | tr_TR |
dc.subject | Yeşil gıda tüketimi | tr_TR |
dc.title | Yeşil gıda tüketimi | tr_TR |
dc.type | bookPart | tr_TR |
dc.relation.journal | Gastronomi Eğilimleri | tr_TR |
dc.contributor.department | Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz turizm meslek yüksekokulu/otel, lokanta ve ikram hizmetleri bölümü/turizm ve otel işletmeciliği pr. | tr_TR |
dc.contributor.authorID | 46974 | tr_TR |
dc.contributor.authorID | 0000-0001-6565-4265 | tr_TR |
Dosyalar | Boyut | Biçim | Göster |
---|---|---|---|
Bu öğe ile ilişkili dosya yok. |