Türkiye’de gıda ürünlerine uygulanan YDA çalışmalarının ekolojik açıdan değerlendirilmesi ve eleştirisi

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Ak Kuran, Sabriye
dc.date.accessioned 2022-06-28T06:19:37Z
dc.date.available 2022-06-28T06:19:37Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.isbn 9786258494945
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.11787/7342
dc.language.iso tur tr_TR
dc.publisher Gazi Kitabevi tr_TR
dc.rights info:eu-repo/semantics/restrictedAccess tr_TR
dc.title Türkiye’de gıda ürünlerine uygulanan YDA çalışmalarının ekolojik açıdan değerlendirilmesi ve eleştirisi tr_TR
dc.type bookPart tr_TR
dc.relation.journal Gıda paradoksları: sürdürülebilirliğin zorlukları ve alternatif perspektifler tr_TR
dc.contributor.department Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/iktisadi ve idari bilimler fakültesi/kamu yönetimi bölümü/kentleşme ve çevre sorunları anabilim dalı tr_TR
dc.contributor.authorID 171845 tr_TR


Bu öğenin dosyaları

Dosyalar Boyut Biçim Göster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster