dc.contributor.author |
Ak Kuran, Sabriye |
|
dc.date.accessioned |
2022-06-28T06:19:37Z |
|
dc.date.available |
2022-06-28T06:19:37Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.isbn |
9786258494945 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/20.500.11787/7342 |
|
dc.language.iso |
tur |
tr_TR |
dc.publisher |
Gazi Kitabevi |
tr_TR |
dc.rights |
info:eu-repo/semantics/restrictedAccess |
tr_TR |
dc.title |
Türkiye’de gıda ürünlerine uygulanan YDA çalışmalarının ekolojik açıdan değerlendirilmesi ve eleştirisi |
tr_TR |
dc.type |
bookPart |
tr_TR |
dc.relation.journal |
Gıda paradoksları: sürdürülebilirliğin zorlukları ve alternatif perspektifler |
tr_TR |
dc.contributor.department |
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/iktisadi ve idari bilimler fakültesi/kamu yönetimi bölümü/kentleşme ve çevre sorunları anabilim dalı |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
171845 |
tr_TR |