dc.contributor.author |
Aydın, Şule |
|
dc.contributor.author |
Keskin, Emrah |
|
dc.contributor.author |
Örgün, Emrah |
|
dc.contributor.author |
Erol, Günay |
|
dc.date.accessioned |
2022-06-15T13:39:36Z |
|
dc.date.available |
2022-06-15T13:39:36Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/20.500.11787/6936 |
|
dc.language.iso |
tur |
tr_TR |
dc.publisher |
Detay Yayıncılık |
tr_TR |
dc.rights |
info:eu-repo/semantics/closedAccess |
tr_TR |
dc.title |
Anadolu yemek kültürü: Hitit, Selçuklu ve Osmanlı mutfağı örneği |
tr_TR |
dc.type |
bookPart |
tr_TR |
dc.relation.journal |
Gastronomi Turizminde Güncel Araştırmalar |
tr_TR |
dc.contributor.department |
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
59459 |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
0000-0002-8760-643X |
tr_TR |
dc.identifier.startpage |
35 |
tr_TR |
dc.identifier.endpage |
47 |
tr_TR |