dc.contributor.author |
Aydın, Şule |
|
dc.contributor.author |
Eren, Duygu |
|
dc.contributor.author |
Sözbilen, Gülhan |
|
dc.date.accessioned |
2022-06-15T13:33:20Z |
|
dc.date.available |
2022-06-15T13:33:20Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.citation |
Aydın, Ş. Eren, D., Sözbilen G,. (2018). Gastronomik miras içerisinde yer alan yöresel yemeklerin restoran menülerinde kullanılması: Göreme örneği. International Gastronomy Tourism Studies Congress (Tam Metin Bildiri/Sözlü Sunum)(Yayın No:4719203) |
tr_TR |
dc.identifier.isbn |
4719203 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/20.500.11787/6886 |
|
dc.language.iso |
tur |
tr_TR |
dc.rights |
info:eu-repo/semantics/closedAccess |
tr_TR |
dc.title |
Gastronomik miras içerisinde yer alan yöresel yemeklerin restoran menülerinde kullanılması: Göreme örneği |
tr_TR |
dc.type |
conferenceObject |
tr_TR |
dc.relation.journal |
International Gastronomy Tourism Studies Congress |
tr_TR |
dc.contributor.department |
Nevşehir Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
59459 |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
0000-0002-8760-643X |
tr_TR |