dc.contributor.author | Uçuk, Ceyhun | |
dc.contributor.author | Şahin Perçin, Nilüfer | |
dc.date.accessioned | 2022-06-15T06:35:07Z | |
dc.date.available | 2022-06-15T06:35:07Z | |
dc.date.issued | 2020-06-29 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.11787/6810 | |
dc.language.iso | eng | tr_TR |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/closedAccess | tr_TR |
dc.title | Standard recipe proposal for Turkish cuisine | tr_TR |
dc.type | conferenceObject | tr_TR |
dc.relation.journal | 5th International EMI Entrepreneurship Social Sciences Congress | tr_TR |
dc.contributor.department | Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/turizm fakültesi/gastronomi ve mutfak sanatları bölümü/gastronomi ve mutfak sanatları anabilim dalı | tr_TR |
dc.contributor.authorID | 54525 | tr_TR |
dc.contributor.authorID | 0000-0002-7063-3247 | tr_TR |
Dosyalar | Boyut | Biçim | Göster |
---|---|---|---|
Bu öğe ile ilişkili dosya yok. |