dc.contributor.author |
Güneren, Ebru |
|
dc.date.accessioned |
2022-06-14T08:09:52Z |
|
dc.date.available |
2022-06-14T08:09:52Z |
|
dc.date.issued |
2020-05 |
|
dc.identifier.citation |
Güneren, E. (2020) Ağdalaşma, Emülsiyon, Larding. Mehmet Sarıışık, Gülçin Özbay, Veli Ceylan (Ed.) Gastronomi Sözlüğü A dan Z ye içinde (s. 12-333). Ankara: Detay Yayıncılık. |
tr_TR |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/20.500.11787/6711 |
|
dc.language.iso |
tur |
tr_TR |
dc.publisher |
Detay Yayıncılık |
tr_TR |
dc.rights |
info:eu-repo/semantics/closedAccess |
tr_TR |
dc.subject |
Ağdalaşma, |
tr_TR |
dc.subject |
Emülsiyon, |
tr_TR |
dc.subject |
Larding |
tr_TR |
dc.title |
Ağdalaşma, Emülsiyon, Larding |
tr_TR |
dc.type |
bookPart |
tr_TR |
dc.relation.journal |
Gastronomi sözlüğü A dan Z ye |
tr_TR |
dc.contributor.department |
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/turizm fakültesi/turizm işletmeciliği bölümü/turizm işletmeciliği anabilim dalı |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
0000-0003-2669-4402 |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
37053 |
tr_TR |
dc.identifier.startpage |
12 |
tr_TR |
dc.identifier.endpage |
333 |
tr_TR |