dc.contributor.author |
Güneren, Ebru |
|
dc.date.accessioned |
2022-06-14T07:58:05Z |
|
dc.date.available |
2022-06-14T07:58:05Z |
|
dc.date.issued |
2020-05 |
|
dc.identifier.citation |
Güneren, E. (2020) Rendelemek, Terbiye Etmek, Trussing. Mehmet Sarıışık, Gülçin Özbay, Veli Ceylan (Ed.) Gastronomi Sözlüğü A dan Z ye içinde (s. 461-554). Ankara: Detay Yayıncılık. |
tr_TR |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/20.500.11787/6710 |
|
dc.language.iso |
tur |
tr_TR |
dc.publisher |
Detay Yayıncılık |
tr_TR |
dc.rights |
info:eu-repo/semantics/closedAccess |
tr_TR |
dc.subject |
Rendelemek |
tr_TR |
dc.subject |
Terbiye Etmek, |
tr_TR |
dc.subject |
Trussing |
tr_TR |
dc.title |
A'dan Z'ye gastronomi sözlüğü |
tr_TR |
dc.type |
bookPart |
tr_TR |
dc.relation.journal |
Gastronomi sözlüğü |
tr_TR |
dc.contributor.department |
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/turizm fakültesi/turizm işletmeciliği bölümü/turizm işletmeciliği anabilim dalı |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
0000-0003-2669-4402 |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
37053 |
tr_TR |
dc.identifier.startpage |
461 |
tr_TR |
dc.identifier.endpage |
554 |
tr_TR |