Intangible cultural heritage: Local food and tourism

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Bozkurt, İrem
dc.contributor.author Yıldırım, Enes
dc.date.accessioned 2022-06-14T07:26:06Z
dc.date.available 2022-06-14T07:26:06Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.11787/6702
dc.language.iso eng tr_TR
dc.publisher Peter Lang tr_TR
dc.rights info:eu-repo/semantics/closedAccess tr_TR
dc.title Intangible cultural heritage: Local food and tourism tr_TR
dc.type bookPart tr_TR
dc.relation.journal Cultural Heritage and Tourism tr_TR
dc.contributor.department Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, ÜrgüpNevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz turizm meslek yüksekokulu/otel, lokanta ve ikram hizmetleri bölümü/turizm ve otel işletmeciliği pr. Sebahat ve Erol Toksöz Turizm Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü tr_TR
dc.contributor.authorID 273210 tr_TR
dc.identifier.startpage 117 tr_TR
dc.identifier.endpage 132 tr_TR


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster