dc.contributor.author |
Deniz, Gaye |
|
dc.contributor.author |
Eren, Duygu |
|
dc.date.accessioned |
2022-05-13T08:51:26Z |
|
dc.date.available |
2022-05-13T08:51:26Z |
|
dc.date.issued |
2021-10 |
|
dc.identifier.citation |
Konaklama ve Yiyecek İçecek İşletmelerinde Mutfak Yönetimi, Bölüm adı:(Mutfakta İş Sağlığı ve Güvenliği) (2021)., DENİZ GAYE, EREN DUYGU, Detay Yayıncılık, Editör:Buyruk, Lütfi, Basım sayısı:1, Sayfa Sayısı 224, ISBN:978-605-254-457-0 |
tr_TR |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/20.500.11787/6563 |
|
dc.language.iso |
tur |
tr_TR |
dc.publisher |
Detay Yayıncılık |
tr_TR |
dc.rights |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
tr_TR |
dc.title |
Mutfakta iş sağlığı ve güvenliği |
tr_TR |
dc.type |
bookPart |
tr_TR |
dc.relation.journal |
Konaklama ve Yiyecek İçecek İşletmelerinde Mutfak Yönetimi |
tr_TR |
dc.contributor.department |
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/turizm fakültesi/turizm işletmeciliği bölümü/turizm işletmeciliği anabilim dalı |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
46351 |
tr_TR |
dc.identifier.volume |
1. Baskı |
tr_TR |
dc.identifier.startpage |
185 |
tr_TR |
dc.identifier.endpage |
211 |
tr_TR |