Mutfakta iş sağlığı ve güvenliği

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Deniz, Gaye
dc.contributor.author Eren, Duygu
dc.date.accessioned 2022-05-13T08:51:26Z
dc.date.available 2022-05-13T08:51:26Z
dc.date.issued 2021-10
dc.identifier.citation Konaklama ve Yiyecek İçecek İşletmelerinde Mutfak Yönetimi, Bölüm adı:(Mutfakta İş Sağlığı ve Güvenliği) (2021)., DENİZ GAYE, EREN DUYGU, Detay Yayıncılık, Editör:Buyruk, Lütfi, Basım sayısı:1, Sayfa Sayısı 224, ISBN:978-605-254-457-0 tr_TR
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.11787/6563
dc.language.iso tur tr_TR
dc.publisher Detay Yayıncılık tr_TR
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAccess tr_TR
dc.title Mutfakta iş sağlığı ve güvenliği tr_TR
dc.type bookPart tr_TR
dc.relation.journal Konaklama ve Yiyecek İçecek İşletmelerinde Mutfak Yönetimi tr_TR
dc.contributor.department Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/turizm fakültesi/turizm işletmeciliği bölümü/turizm işletmeciliği anabilim dalı tr_TR
dc.contributor.authorID 46351 tr_TR
dc.identifier.volume 1. Baskı tr_TR
dc.identifier.startpage 185 tr_TR
dc.identifier.endpage 211 tr_TR


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster