dc.contributor.author | Keskin, Emrah | |
dc.contributor.author | Erol, Günay | |
dc.contributor.author | Aydın, Şule | |
dc.contributor.author | Örgün, Emrah | |
dc.date.accessioned | 2021-09-30T11:32:44Z | |
dc.date.available | 2021-09-30T11:32:44Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.11787/5431 | |
dc.publisher | BAP BİRİMİ | tr_TR |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/closedAccess | tr_TR |
dc.subject | Gastronomi | tr_TR |
dc.subject | Mutfak | tr_TR |
dc.title | Anadolu' nun kayıp yemeklerinin gastronomi ve mutfak sanatları öğrencilerine öğretilmesi | tr_TR |
dc.type | project | tr_TR |
dc.contributor.department | Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü | tr_TR |
dc.contributor.authorID | 46974 | tr_TR |
dc.contributor.authorID | 0000-0001-6565-4265 | tr_TR |