dc.contributor.author | Ardıç Yetiş, Şule | |
dc.date.accessioned | 2021-09-22T07:59:19Z | |
dc.date.available | 2021-09-22T07:59:19Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Turizmde değişim, dönüşüm ve güncel eğilimler, Bölüm adı:(Gastronomi ve festivaller) (2020), Ardıç Yetiş, Ş., Detay Yayıncılık, Editör: Sert, A. N., Karacaoğlu, S. ve Karacaer Serin, S., Basım sayısı:1, Sayfa Sayısı 205, ISBN: 978-605-254-206-4, Türkçe(Bilimsel Kitap) | tr_TR |
dc.identifier.isbn | 978-605-254-206-4 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.11787/5086 | |
dc.language.iso | tur | tr_TR |
dc.publisher | Detay Yayıncılık | tr_TR |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/closedAccess | tr_TR |
dc.title | Gastronomi ve festivaller | tr_TR |
dc.type | bookPart | tr_TR |
dc.relation.journal | Turizmde değişim, dönüşüm ve güncel eğilimler | tr_TR |
dc.contributor.department | Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/turizm fakültesi/turizm işletmeciliği bölümü/turizm işletmeciliği anabilim dalı | tr_TR |
dc.contributor.authorID | 56949 | tr_TR |
dc.identifier.startpage | 191 | tr_TR |
dc.identifier.endpage | 205 | tr_TR |
Dosyalar | Boyut | Biçim | Göster |
---|---|---|---|
Bu öğe ile ilişkili dosya yok. |