Gastronomi ve festivaller

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Ardıç Yetiş, Şule
dc.date.accessioned 2021-09-22T07:59:19Z
dc.date.available 2021-09-22T07:59:19Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Turizmde değişim, dönüşüm ve güncel eğilimler, Bölüm adı:(Gastronomi ve festivaller) (2020), Ardıç Yetiş, Ş., Detay Yayıncılık, Editör: Sert, A. N., Karacaoğlu, S. ve Karacaer Serin, S., Basım sayısı:1, Sayfa Sayısı 205, ISBN: 978-605-254-206-4, Türkçe(Bilimsel Kitap) tr_TR
dc.identifier.isbn 978-605-254-206-4
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.11787/5086
dc.language.iso tur tr_TR
dc.publisher Detay Yayıncılık tr_TR
dc.rights info:eu-repo/semantics/closedAccess tr_TR
dc.title Gastronomi ve festivaller tr_TR
dc.type bookPart tr_TR
dc.relation.journal Turizmde değişim, dönüşüm ve güncel eğilimler tr_TR
dc.contributor.department Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/turizm fakültesi/turizm işletmeciliği bölümü/turizm işletmeciliği anabilim dalı tr_TR
dc.contributor.authorID 56949 tr_TR
dc.identifier.startpage 191 tr_TR
dc.identifier.endpage 205 tr_TR


Bu öğenin dosyaları

Dosyalar Boyut Biçim Göster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster