dc.contributor.author |
Ardıç Yetiş, şule |
|
dc.date.accessioned |
2021-09-22T07:53:16Z |
|
dc.date.available |
2021-09-22T07:53:16Z |
|
dc.date.issued |
2018 |
|
dc.identifier.citation |
Tüm yönleriyle çay ve çay turizmi, Bölüm adı:(Çay ile hazırlanan lezzetlere ait reçeteler)
(2018)., Ardıç Yetiş, Ş., Detay Yayıncılık, Editör:Altas, A., Basım sayısı:1, Sayfa Sayısı 226, ISBN:978-605-254-057-2, Türkçe(Bilimsel Kitap). |
tr_TR |
dc.identifier.isbn |
978-605-254-057-2 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/20.500.11787/5075 |
|
dc.language.iso |
tur |
tr_TR |
dc.publisher |
Detay Yayıncılık |
tr_TR |
dc.rights |
info:eu-repo/semantics/closedAccess |
tr_TR |
dc.subject |
Çay |
tr_TR |
dc.subject |
Gastronomi |
tr_TR |
dc.title |
Çay ile hazırlanan lezzetlere ait reçeteler |
tr_TR |
dc.type |
bookPart |
tr_TR |
dc.relation.journal |
Tüm yönleriyle çay ve çay turizmi |
tr_TR |
dc.contributor.department |
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/turizm fakültesi/turizm işletmeciliği bölümü/turizm işletmeciliği anabilim dalı |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
56949 |
tr_TR |
dc.identifier.startpage |
167 |
tr_TR |
dc.identifier.endpage |
182 |
tr_TR |