Konya’ nın alternatif turizm potansiyeli

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Ardıç Yetiş, Şule
dc.date.accessioned 2021-09-22T07:51:04Z
dc.date.available 2021-09-22T07:51:04Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation Destinasyon pazarlama aracı olarak gastronomi turizmi, Bölüm adı:(Konya’nın alternatif turizm potansiyeli) (2020)., Ardıç Yetiş, Ş., Eğitim Yayınevi, Editör: Karaman, A., Şalvarcı, S. ve Aylan, F. K., Basım sayısı:1, Sayfa Sayısı 400, ISBN:978-625-7316-24-8, Türkçe(Bilimsel Kitap). tr_TR
dc.identifier.isbn 978-625-7316-24-8
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.11787/5071
dc.language.iso tur tr_TR
dc.publisher Eğitim Yayınevi tr_TR
dc.rights info:eu-repo/semantics/closedAccess tr_TR
dc.subject Alternatif turizm tr_TR
dc.subject Konya tr_TR
dc.title Konya’ nın alternatif turizm potansiyeli tr_TR
dc.type bookPart tr_TR
dc.relation.journal Destinasyon pazarlama aracı olarak gastronomi turizmi tr_TR
dc.contributor.department Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/turizm fakültesi/turizm işletmeciliği bölümü/turizm işletmeciliği anabilim dalı tr_TR
dc.contributor.authorID 56949 tr_TR
dc.identifier.startpage 19 tr_TR
dc.identifier.endpage 38 tr_TR


Bu öğenin dosyaları

Dosyalar Boyut Biçim Göster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster