dc.contributor.author | Ardıç Yetiş, Şule | |
dc.date.accessioned | 2021-09-22T07:51:04Z | |
dc.date.available | 2021-09-22T07:51:04Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Destinasyon pazarlama aracı olarak gastronomi turizmi, Bölüm adı:(Konya’nın alternatif turizm potansiyeli) (2020)., Ardıç Yetiş, Ş., Eğitim Yayınevi, Editör: Karaman, A., Şalvarcı, S. ve Aylan, F. K., Basım sayısı:1, Sayfa Sayısı 400, ISBN:978-625-7316-24-8, Türkçe(Bilimsel Kitap). | tr_TR |
dc.identifier.isbn | 978-625-7316-24-8 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.11787/5071 | |
dc.language.iso | tur | tr_TR |
dc.publisher | Eğitim Yayınevi | tr_TR |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/closedAccess | tr_TR |
dc.subject | Alternatif turizm | tr_TR |
dc.subject | Konya | tr_TR |
dc.title | Konya’ nın alternatif turizm potansiyeli | tr_TR |
dc.type | bookPart | tr_TR |
dc.relation.journal | Destinasyon pazarlama aracı olarak gastronomi turizmi | tr_TR |
dc.contributor.department | Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/turizm fakültesi/turizm işletmeciliği bölümü/turizm işletmeciliği anabilim dalı | tr_TR |
dc.contributor.authorID | 56949 | tr_TR |
dc.identifier.startpage | 19 | tr_TR |
dc.identifier.endpage | 38 | tr_TR |
Dosyalar | Boyut | Biçim | Göster |
---|---|---|---|
Bu öğe ile ilişkili dosya yok. |