Elemek, marinasyon, negroni, scotch, tuzlama, white russian, yağlamak, yeniden ısıtmak

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Ardıç Yetiş, Şule
dc.date.accessioned 2021-09-22T07:50:35Z
dc.date.available 2021-09-22T07:50:35Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation A’dan z’ye gastronomi sözlüğü, Bölüm adı:(Elemek, marinasyon, negroni, scotch, tuzlama, white russian, yağlamak, yeniden ısıtmak) (2020)., Ardıç Yetiş, Ş., Detay Yayıncılık, Editör:Sarısık, M., Özbay, G. ve Ceylan, V., Basım sayısı:1, Sayfa Sayısı 783, ISBN:978-605- 254-253-8, Türkçe(Ansiklopedi Maddesi), tr_TR
dc.identifier.isbn 978-605- 254-253-8
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.11787/5070
dc.language.iso tur tr_TR
dc.publisher Detay Yayıncılık tr_TR
dc.rights info:eu-repo/semantics/closedAccess tr_TR
dc.title Elemek, marinasyon, negroni, scotch, tuzlama, white russian, yağlamak, yeniden ısıtmak tr_TR
dc.title.alternative Ansiklopedi Maddesi tr_TR
dc.type bookPart tr_TR
dc.relation.journal A’dan z’ye gastronomi sözlüğü tr_TR
dc.contributor.department Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/turizm fakültesi/turizm işletmeciliği bölümü/turizm işletmeciliği anabilim dalı tr_TR
dc.contributor.authorID 56949 tr_TR
dc.identifier.startpage 177 tr_TR
dc.identifier.endpage 580 tr_TR


Bu öğenin dosyaları

Dosyalar Boyut Biçim Göster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster