dc.contributor.author | Ardıç Yetiş, Şule | |
dc.date.accessioned | 2021-09-22T07:50:35Z | |
dc.date.available | 2021-09-22T07:50:35Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | A’dan z’ye gastronomi sözlüğü, Bölüm adı:(Elemek, marinasyon, negroni, scotch, tuzlama, white russian, yağlamak, yeniden ısıtmak) (2020)., Ardıç Yetiş, Ş., Detay Yayıncılık, Editör:Sarısık, M., Özbay, G. ve Ceylan, V., Basım sayısı:1, Sayfa Sayısı 783, ISBN:978-605- 254-253-8, Türkçe(Ansiklopedi Maddesi), | tr_TR |
dc.identifier.isbn | 978-605- 254-253-8 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.11787/5070 | |
dc.language.iso | tur | tr_TR |
dc.publisher | Detay Yayıncılık | tr_TR |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/closedAccess | tr_TR |
dc.title | Elemek, marinasyon, negroni, scotch, tuzlama, white russian, yağlamak, yeniden ısıtmak | tr_TR |
dc.title.alternative | Ansiklopedi Maddesi | tr_TR |
dc.type | bookPart | tr_TR |
dc.relation.journal | A’dan z’ye gastronomi sözlüğü | tr_TR |
dc.contributor.department | Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/turizm fakültesi/turizm işletmeciliği bölümü/turizm işletmeciliği anabilim dalı | tr_TR |
dc.contributor.authorID | 56949 | tr_TR |
dc.identifier.startpage | 177 | tr_TR |
dc.identifier.endpage | 580 | tr_TR |
Dosyalar | Boyut | Biçim | Göster |
---|---|---|---|
Bu öğe ile ilişkili dosya yok. |