dc.contributor.author |
Yılmaz, Gül |
|
dc.contributor.author |
Ardıç Yetiş, Şule |
|
dc.date.accessioned |
2021-09-22T07:50:02Z |
|
dc.date.available |
2021-09-22T07:50:02Z |
|
dc.date.issued |
2021-06 |
|
dc.identifier.citation |
Yılmaz, G. ve Ardıç Yetiş, Ş. (2021). Sağlıklı ve organik yiyecek-içecekler. İçinde: Turizmde güncel konu ve eğilimler 3, Detay Yayıncılık, Editör: Aydın, Ş. ve Boz, M., Basım Sayısı: 1, ISBN: 978-605-254-412-9. |
tr_TR |
dc.identifier.isbn |
978-605-254-412-9 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/20.500.11787/5069 |
|
dc.language.iso |
tur |
tr_TR |
dc.publisher |
Detay Yayıncılık |
tr_TR |
dc.rights |
info:eu-repo/semantics/closedAccess |
tr_TR |
dc.subject |
Sağlıklı yiyecek |
tr_TR |
dc.subject |
Gastronomi |
tr_TR |
dc.title |
Sağlıklı ve organik yiyecek-içecekler |
tr_TR |
dc.type |
bookPart |
tr_TR |
dc.relation.journal |
Turizmde güncel konu ve eğilimler 3 |
tr_TR |
dc.contributor.department |
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/turizm fakültesi/turizm işletmeciliği bölümü/turizm işletmeciliği anabilim dalı |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
56949 |
tr_TR |
dc.identifier.startpage |
143 |
tr_TR |
dc.identifier.endpage |
150 |
tr_TR |