dc.contributor.author | Erol, Günay | |
dc.contributor.author | Keskin, Emrah | |
dc.contributor.author | Örgün, Emrah | |
dc.contributor.author | Şahin Perçin, Nilüfer | |
dc.date.accessioned | 2021-09-21T06:54:23Z | |
dc.date.available | 2021-09-21T06:54:23Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.11787/5014 | |
dc.language.iso | tur | tr_TR |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | tr_TR |
dc.title | Gastronomik bir değer olarak Nevşehir mutfağı | tr_TR |
dc.type | conferenceObject | tr_TR |
dc.relation.journal | 4. Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi | tr_TR |
dc.contributor.department | Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/Ürgüp Sebahat Ve Erol Toksöz turizm meslek yüksekokulu/seyahat-turizm ve eğlence hizmetleri bölümü/turizm ve seyahat hizmetleri pr | tr_TR |
dc.contributor.authorID | 113499 | tr_TR |
Dosyalar | Boyut | Biçim | Göster |
---|---|---|---|
Bu öğe ile ilişkili dosya yok. |