dc.contributor.author | Ardıç Yetiş, Şule | |
dc.contributor.author | Bozok, Düriye | |
dc.date.accessioned | 2021-09-15T13:23:17Z | |
dc.date.available | 2021-09-15T13:23:17Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Dünya mutfak kültürleri, Bölüm adı:(Meksika mutfağı) (2020)., Ardıç Yetiş, Ş. ve Bozok, D., Beta Basım Yayım Dağıtım A. S., Editör: Sahin Perçin, N., Basım sayısı:1, Sayfa Sayısı 406, ISBN:978-605-242-880-1, Türkçe(Bilimsel Kitap). | tr_TR |
dc.identifier.isbn | 978-605-242-880-1 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.11787/4918 | |
dc.language.iso | tur | tr_TR |
dc.publisher | Beta Basım Yayım Dağıtım | tr_TR |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/closedAccess | tr_TR |
dc.subject | Mutfak | tr_TR |
dc.subject | Meksika | tr_TR |
dc.title | Meksika mutfağı | tr_TR |
dc.type | bookPart | tr_TR |
dc.relation.journal | Dünya mutfak kültürleri | tr_TR |
dc.contributor.department | Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü | tr_TR |
dc.contributor.authorID | 56949 | tr_TR |
dc.identifier.startpage | 273 | tr_TR |
dc.identifier.endpage | 285 | tr_TR |
Dosyalar | Boyut | Biçim | Göster |
---|---|---|---|
Bu öğe ile ilişkili dosya yok. |