Ayıklama, boca etme, garnissage, silme, ütüleme, ayıklama

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Belber, Burcu Gülsevil
dc.date.accessioned 2021-09-14T06:36:14Z
dc.date.available 2021-09-14T06:36:14Z
dc.date.issued 2020-05
dc.identifier.uri https://www.detayyayin.com.tr/urun/gastronomi-sozlugu-a-dan-z-ye
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.11787/4824
dc.language.iso tur tr_TR
dc.publisher Detay yayıncılık tr_TR
dc.rights info:eu-repo/semantics/closedAccess tr_TR
dc.title Ayıklama, boca etme, garnissage, silme, ütüleme, ayıklama tr_TR
dc.type bookPart tr_TR
dc.relation.journal Gastronomi sözlüğü (A’dan Z’ye) tr_TR
dc.contributor.department Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/turizm fakültesi/turizm işletmeciliği bölümü/turizm işletmeciliği anabilim dalı tr_TR
dc.contributor.authorID 0000-0002-7586-4407 tr_TR
dc.contributor.authorID 39378 tr_TR


Bu öğenin dosyaları

Dosyalar Boyut Biçim Göster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster