dc.contributor.author |
Belber, Burcu Gülsevil |
|
dc.contributor.author |
Gümüş, Gökhan |
|
dc.contributor.author |
Demir, Fatma |
|
dc.date.accessioned |
2021-09-14T06:32:58Z |
|
dc.date.available |
2021-09-14T06:32:58Z |
|
dc.date.issued |
2020-06 |
|
dc.identifier.uri |
https://www.detayyayin.com.tr/urun/gastronomi-turizminde-guncel-arastirmalar |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/20.500.11787/4818 |
|
dc.language.iso |
tur |
tr_TR |
dc.publisher |
Detay yayıncılık |
tr_TR |
dc.rights |
info:eu-repo/semantics/closedAccess |
tr_TR |
dc.title |
Turistik işletmelerde özel beslenme veya tercih zorunluluğu olan turistlere yönelik gıda arz durumu: Nevşehir örneği |
tr_TR |
dc.type |
bookPart |
tr_TR |
dc.relation.journal |
Gastronomi turizminde güncel araştırmalar |
tr_TR |
dc.contributor.department |
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/turizm fakültesi/turizm işletmeciliği bölümü/turizm işletmeciliği anabilim dalı |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
0000-0002-7586-4407 |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
39378 |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
0000-0003-0844-8718 |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
0000-0002-7090-8140 |
tr_TR |
dc.identifier.startpage |
215 |
tr_TR |
dc.identifier.endpage |
232 |
tr_TR |