Halal tourism concept in Turkey: Developments, challenges and opportunities

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Aydemir, Burhan
dc.contributor.author Dalkılıç Yılmaz, Filiz
dc.contributor.author Oflaz, Musa
dc.date.accessioned 2021-09-13T07:18:03Z
dc.date.available 2021-09-13T07:18:03Z
dc.date.issued 2015-01
dc.identifier.citation Aydemir B., Dalkılıç Yılmaz F. & Oflaz M. (2015) Halal Tourism Concept in Turkey: Developments, Challenges and Opportunities. Tourism, Environment and Sustainability, St. Kliment Ohridski University Press, ss.100-110. tr_TR
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.11787/4781
dc.language.iso eng tr_TR
dc.publisher St. Kliment Ohridski University Press tr_TR
dc.rights info:eu-repo/semantics/restrictedAccess tr_TR
dc.title Halal tourism concept in Turkey: Developments, challenges and opportunities tr_TR
dc.type bookPart tr_TR
dc.relation.journal Tourism, Environment and Sustainability tr_TR
dc.contributor.department Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/turizm fakültesi/turizm rehberliği bölümü/turizm rehberliği anabilim dalı tr_TR
dc.contributor.authorID 108946 tr_TR
dc.identifier.startpage 100 tr_TR
dc.identifier.endpage 110 tr_TR


Bu öğenin dosyaları

Dosyalar Boyut Biçim Göster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster