Yiyecek içecek işletmelerinde COVID-19 pandemi sonrası gelişen yeni trendler
Giriş
Türkçe
English
DSpace@NEVÜ
→
Meslek Yüksekokulları / Vocational Schools
→
Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu / Urgup Sebahat ve Erol Toksoz Vocational School
→
Seyahat, Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü
→
Seyahat, Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü Koleksiyonu.
→
Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Yiyecek içecek işletmelerinde COVID-19 pandemi sonrası gelişen yeni trendler
Özen, İbrahim Akın
;
Akpınar, Arif
URI:
http://hdl.handle.net/20.500.11787/7727
Tarih:
2022
Tüm öğe kaydını göster
Bu öğenin dosyaları
Ad:
YİYECEK İÇECEK ...
Boyut:
180.7Kb
Biçim:
PDF
Göster/
Aç
Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.
Seyahat, Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü Koleksiyonu.
[71]
Seyahat, Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü koleksiyonuna ait yayınları içerir.
DSpace'de Ara
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
DSpace @ NEVU
Açık Erişim Yönergesi
Açık Erişim Politikası
DSpace Kullanıcı Rehberi
AAS Kayıt Giriş İşlemleri
NEVÜ ABAE
KDDB Web Sitesi
NEVÜ Anasayfa
External Links
Sherpa / Romeo
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş