The effects of the usage of β-glycosidase enzyme on the aroma of fruit juice obtained from kozan muscatel orange
Login
Türkçe
English
DSpace@NEVU
→
Fakülteler / Faculties
→
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi / Faculty of Engineering and Architecture
→
Gıda Mühendisliği Bölümü
→
Gıda Mühendisliği Bölümü koleksiyonudur.
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
The effects of the usage of β-glycosidase enzyme on the aroma of fruit juice obtained from kozan muscatel orange
Şen, Kemal
URI:
http://hdl.handle.net/20.500.11787/5194
Date:
2017-05-17
Show full item record
Files in this item
Name:
1.ICAFOF Conferen ...
Size:
488.5Kb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
Gıda Mühendisliği Bölümü koleksiyonudur.
[34]
Gıda Mühendisliği Bölümü altındaki programların koleksiyonları bu bölüm altında listelenir.
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
DSpace @ NEVU
Açık Erişim Yönergesi
Açık Erişim Politikası
DSpace Kullanıcı Rehberi
AAS Kayıt Giriş İşlemleri
NEVÜ ABAE
KDDB Web Sitesi
NEVÜ Anasayfa
External Links
Sherpa / Romeo
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login