Search
Login
Türkçe
English
DSpace@NEVU
→
Fakülteler / Faculties
→
Turizm Fakültesi/Tourism Faculty
→
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 14 results for community: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü.
(0.032 seconds)
Now showing items 1-10 of 14
1
2
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Tripadvisor da yer alan yiyecek ve içecek işletmeleri hakkındaki e-şikayetlerin değerlendirilmesi: Kapadokya bölgesi örneği
Şahin Perçin, Nilüfer
;
Yiğit, Serkan
(
2020
)
Kapadokya’da bağcılığın gastronomi turizmi açısından değerlendirilmesi
Yönet Eren, Firdevs
;
Özgül Katlav, Eda
;
Tuna, Muharrem
(
2019-09-23
)
Gastronomi turizmi ögesi olarak Yozgat testi kebabı ve Kapadokya turizm bölgesindeki yiyecek içecek işletmelerinde testi kebabı uygulamalarına dair eleştirel bir yaklaşım
Buyruk, Lütfi
;
İlhan, İbrahim
;
Özen, İbrahim Akın
(
Bozok Üniversitesi Yayınları, Yozgat
,
2017-05-06
)
Sosyal medyada restoran imajı: Kapadokya örneği
Erol, Günay
;
Örgün, Emrah
;
Keskin, Emrah
(
Journal of Gastronomy and Tourism Studies
,
2019
)
Yiyecek içecek işletmelerinde memnuniyetin tekrar ziyaret niyeti üzerindeki etkisinde atmosfer ve sadakatin aracı ve düzenleyici rolü Kapadokya örneği
Keskin, Emrah
;
Solunoğlu, Ali
;
Aktaş, Ferzan
(
Journal of Gastronomy and Tourism Studies
,
2020
)
Gastronomi turizmi ögesi olarak Yozgat testi kebabı ve Kapadokya turizm bölgesindeki yiyecek içecek işletmelerinde testi kebabı uygulamalarına dair eleştirel bir yaklaşım
Buyruk, Lütfi
;
İlhan, İbrahim
;
Özen, İbrahim Akın
(
Bozok Üniversitesi
,
2017-05
)
Kapadokya'da butik otel işletmeciliğinin gelişimi ve sorunları
Buyruk, Lütfi
(
Nevşehir Üniversitesi Yayınları
,
2012-04
)
Otel yöneticilerinin “helal otel” konsepti hakkındaki düşünceleri: Kapadokya’da bir araştırma
Buyruk, Lütfi
;
Aydemir, Durmuş Ali
(
Kastamonu University, Tourism Faculty
,
2019-04
)
Artan maliyetler karşısında otel mutfaklarındaki yeni uygulamalar: Kapadokya örneği
Aydemir, Durmuş Ali
;
Özen, İbrahim Akın
;
Buyruk, Lütfi
(
Kastamonu Üniversitesi
,
2018-12-27
)
Kapadokya’nın gastronomik unsurları hakkındaki turist algılarının araştırılması
Yorgancı, Bülent
;
Buyruk, Lütfi
(
Nevşehir HBV Üniversitesi, Turizm Fakültesi
,
2019-12
)
Now showing items 1-10 of 14
1
2
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Discover
Author
Buyruk, Lütfi (8)
Aydemir, Durmuş Ali (4)
Özen, İbrahim Akın (4)
İlhan, İbrahim (3)
Keskin, Emrah (2)
Tuna, Muharrem (2)
Yönet Eren, Firdevs (2)
Özgül Katlav, Eda (2)
Aktaş, Ferzan (1)
Erol, Günay (1)
... View More
Subject
Kapadokya (14)
Cappadocia (9)
Gastronomi (3)
Gastronomi turizmi (3)
Turizm (3)
Bağcılık (2)
Halal hotel (2)
Halal tourism (2)
Yozgat testi kebabı (2)
Yöresel ürün (2)
... View More
Date Issued
2020 - 2022 (4)
2010 - 2019 (9)
1999 - 1999 (1)