Ara
Giriş
Türkçe
English
DSpace@NEVÜ
→
Fakülteler / Faculties
→
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi / Faculty of Engineering and Architecture
→
Gıda Mühendisliği Bölümü
→
Ara
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ara
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 17 results for community: Gıda Mühendisliği Bölümü.
(0.021 seconds)
Toplam kayıt 17, listelenen: 1-10
1
2
Sonraki Sayfa
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Determination of phenolic acid profiles by HPLC in lacto‐fermented fruits and vegetables (pickle): Effect of pulp and juice portions
Yıldız, Hilal
;
Ciniviz, Melike
(
Wiley
,
2020-05-11
)
Ekstraksiyon koşullarının nar (Punica Granatum L.) çiçeği ekstraktlarının antioksidan aktivite ve toplam fenolik İçeriği üzerine etkisi
Özer, Cem Okan
;
Var, Ganime Beyzanur
;
Demir Özer, Ezgi
(
2021-07
)
Kalaba yoğurdu ile üretilen tiramisunun bazı özelliklerinin belirlenmesi
Demir Özer, Ezgi
;
Esen, Mustafa Kadir
;
İçigen, Melih
;
Özer, Cem Okan
(
2020-03-01
)
Utilization of optimized processing conditions for high yield synthesis of conjugated linoleic acid by L. plantarum AB20–961 and L. plantarum DSM2601 in semi-dry fermented sausage
Özer, Cem Okan
(
2020
)
Investigation of usage possibilities of Kalaba Yoghurt (local cream yoghurt) in cheesecake production
Demir Özer, Ezgi
;
Özer, Cem Okan
;
Esen, Mustafa Kadir
;
İçigen, Melih
(
Elsevier
,
2021-10
)
Hydration level significantly impacts the freezable - and unfreezable -water contents of native and modified starches
Gerçekaslan, Kamil Emre
(
SCIELO
,
2021-04-30
)
Effect of potato flour substıtute to wheat flour on the physıcal qualıty propertıes of cupcake
Gerçekaslan, Kamil Emre
;
Boz, Hüseyin
(
Gıda Teknolojisi Derneği
,
2020
)
Textural properties of Köftür, a fruit based dessert
Gerçekaslan, Kamil Emre
;
Aktaş, Nesimi
(
SCIELO
,
2020-12
)
Effect of potato flour substıtute to wheat flour on the physical quality properties of cupcake
Gerçekaslan, Kamil Emre
;
Boz, Hüseyin
(
Gıda teknolojisi derneği
,
2020
)
Pumpkin seed oil as a partial animal fat replacer in bologna-type sausages
Uzlaşır, Türkan
;
Aktaş, Nesimi
;
Gerçekaslan, Kamil Emre
(
2020
)
Toplam kayıt 17, listelenen: 1-10
1
2
Sonraki Sayfa
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Bölüm
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Discover
Yazar
Gerçekaslan, Kamil Emre (8)
Aktaş, Nesimi (5)
Özer, Cem Okan (4)
Şen, Kemal (4)
Demir Özer, Ezgi (3)
Boz, Hüseyin (2)
Esen, Mustafa Kadir (2)
İçigen, Melih (2)
Uzlaşır, Türkan (2)
Ciniviz, Melike (1)
... View More
Konu
textural properties (3)
Aroma (2)
Bologna type sausage (2)
Cupcake (2)
Differential scanning calorimetry (2)
Glass transition temperature (2)
Köftür (2)
potato flour (2)
Pumpkin seed oil (2)
quality parameters (2)
... View More
Date Issued
2021 (8)
2020 (9)