Anadolu yemek kültürü: Hitit, Selçuklu ve Osmanlı mutfağı örneği

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Aydın, Şule
dc.contributor.author Keskin, Emrah
dc.contributor.author Örgün, Emrah
dc.contributor.author Erol, Günay
dc.date.accessioned 2022-06-15T13:39:36Z
dc.date.available 2022-06-15T13:39:36Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.11787/6936
dc.language.iso tur tr_TR
dc.publisher Detay Yayıncılık tr_TR
dc.rights info:eu-repo/semantics/closedAccess tr_TR
dc.title Anadolu yemek kültürü: Hitit, Selçuklu ve Osmanlı mutfağı örneği tr_TR
dc.type bookPart tr_TR
dc.relation.journal Gastronomi Turizminde Güncel Araştırmalar tr_TR
dc.contributor.department Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Turizm İşletmeciliği Bölümü tr_TR
dc.contributor.authorID 59459 tr_TR
dc.contributor.authorID 0000-0002-8760-643X tr_TR
dc.identifier.startpage 35 tr_TR
dc.identifier.endpage 47 tr_TR


Bu öğenin dosyaları

Dosyalar Boyut Biçim Göster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster