Kozan misket çeşidinden elde edilen portakal suyunun glikozid yapılı bağlı aroma maddelerinin katı faz ekstraksiyon ve GC-MS-FID tekniğiyle belirlenmesi

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Şen, Kemal
dc.date.accessioned 2021-09-24T07:02:16Z
dc.date.available 2021-09-24T07:02:16Z
dc.date.issued 2015-04-30
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.11787/5199
dc.language.iso tur tr_TR
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAccess tr_TR
dc.subject Portakal suyu tr_TR
dc.subject GC-FID tr_TR
dc.subject GC-MS tr_TR
dc.subject Bağlı aroma tr_TR
dc.subject Enzim tr_TR
dc.title Kozan misket çeşidinden elde edilen portakal suyunun glikozid yapılı bağlı aroma maddelerinin katı faz ekstraksiyon ve GC-MS-FID tekniğiyle belirlenmesi tr_TR
dc.type conferenceObject tr_TR
dc.relation.journal İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi tr_TR
dc.contributor.department Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/mühendislik-mimarlık fakültesi/gıda mühendisliği bölümü/gıda mühendisliği anabilim dalı tr_TR
dc.contributor.authorID 41253 tr_TR
dc.contributor.authorID 0000-0003-0781-6814 tr_TR


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster