Kapadokya’da Türk gecesi etkinliği sunan işletmelerin menülerindeki geçmişten günümüze değişiklikler hakkında bir araştırma

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Buyruk, Lütfi
dc.contributor.author Özen, İbrahim Akın
dc.contributor.author Aydemir, Durmuş Ali
dc.date.accessioned 2021-07-07T10:31:44Z
dc.date.available 2021-07-07T10:31:44Z
dc.date.issued 2020-06
dc.identifier.citation Buyruk, L., Özen, İ. A., Aydemir, D.A. (2020). Kapadokya’da Türk gecesi etkinliği sunan işletmelerin menülerindeki geçmişten günümüze değişiklikler hakkında bir araştırma, Gastronomi Turizminde Güncel Araştırmalar (içinde). Detay Yayıncılık, Ankara. tr_TR
dc.identifier.isbn 978-605-254-265-1
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.11787/3675
dc.description.abstract Çeşitli amaçlarla sürekli yaşadıkları yerden uzaklaşıp yeni yerler görmek, dinlenmek, eğlenmek, yemek-içmek gibi etkinliklere katılan turistlerin en büyük beklentilerinden birisi, gittikleri destinasyonlarda geçirecekleri sınırlı zamanı en etkin ve tatmin edici biçimde değerlendirmektir. Kapadokya destinasyonuna gelen turistlerin gündüzleri bölgede yapabilecekleri aktiviteler ve günübirlik turlar sayıca epey fazladır. Ancak, turistlerin akşam yemeği ile uykuya varacakları gece yarısı zaman dilimi içerisinde yapabilecekleri etkinlikler sınırlı sayıdadır. Mehtap Yürüyüş turu, ay ışığında at turu, bar veya diskoda eğlenme gibi etkinliklerin içinde en eskisi ve popülaritesini kaybetmeyen etkinliklerin başında geleni “Kapadokya Türk Gecesi”dir. tr_TR
dc.language.iso tur tr_TR
dc.publisher Detay Yayıncılık tr_TR
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAccess tr_TR
dc.subject Türk gecesi etkinliği tr_TR
dc.subject Menü tr_TR
dc.subject Kapadokya tr_TR
dc.title Kapadokya’da Türk gecesi etkinliği sunan işletmelerin menülerindeki geçmişten günümüze değişiklikler hakkında bir araştırma tr_TR
dc.type bookPart tr_TR
dc.relation.journal Gastronomi Turizminde Güncel Araştırmalar tr_TR
dc.contributor.department Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/turizm fakültesi/gastronomi ve mutfak sanatları bölümü/gastronomi ve mutfak sanatları anabilim dalı tr_TR
dc.contributor.authorID 114183 tr_TR
dc.identifier.startpage 247 tr_TR
dc.identifier.endpage 256 tr_TR


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster