Turist rehberlerinin gastronomi rehberliğine bakış açısı: Kapadokya örneği

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Özsoy, Aybüke
dc.contributor.author Çokal, Zeynep
dc.contributor.author Dalkılıç Yılmaz, Filiz
dc.date.accessioned 2021-06-22T08:44:36Z
dc.date.available 2021-06-22T08:44:36Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.isbn 978-605-254-265-1
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.11787/2894
dc.language.iso tur tr_TR
dc.publisher Detay Yayıncılık tr_TR
dc.rights info:eu-repo/semantics/openAccess tr_TR
dc.title Turist rehberlerinin gastronomi rehberliğine bakış açısı: Kapadokya örneği tr_TR
dc.type bookPart tr_TR
dc.relation.journal Gastronomi Turizminde Güncel Araştırmalar tr_TR
dc.contributor.department Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/turizm fakültesi/turizm rehberliği bölümü/turizm rehberliği anabilim dalı tr_TR
dc.contributor.authorID 284282 tr_TR
dc.contributor.authorID 0000-0001-6906-5679 tr_TR
dc.identifier.issue 1 tr_TR
dc.identifier.startpage 151 tr_TR
dc.identifier.endpage 166 tr_TR


Bu öğenin dosyaları

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster