Alternatif turizm

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author İlhan, İbrahim
dc.date.accessioned 2021-06-22T08:00:55Z
dc.date.available 2021-06-22T08:00:55Z
dc.date.issued 2019-12
dc.identifier.citation İlhan, İbrahim (2019), Alternatif Turizm, Alternatif Turizm, (Editörler: Şule Aydın, Duygu Eren), Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti. Ankara, s.s.19-48. tr_TR
dc.identifier.isbn 978-605-254-195-1
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.11787/2878
dc.description.abstract Alternatif turizmin genel olarak kavramsal çerçevesi ile ele alındığı bu bölümde, öncelikle alternatif turizm kavramı tanımlanmakta, alternatif turizmin özellikleri sürdürülebilirlik ilkeleri çerçevesinde sınıflandırılmakta, alternatif turizmin ortaya çıkışı ve gelişimi sürdürülebilir turizm, post-modernizm ve post-Fordizm kavramları çerçevesinde açıklanmaktadır. Alternatif turizmin kavramsallaştırılması ve tanımlanmasındaki sorunlar, alternatif turizm - kitle turizmi ikilemi ve alternatif turizmin sürdürülebilirliği konusundaki eleştiri ve tartışmalar değerlendirilmektedir. tr_TR
dc.language.iso tur tr_TR
dc.publisher Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti. Ankara tr_TR
dc.rights info:eu-repo/semantics/closedAccess tr_TR
dc.subject Alternatif turizm tr_TR
dc.subject Sürdürülebilir turizm tr_TR
dc.subject Sürdürülebilir turizm ilkeleri tr_TR
dc.title Alternatif turizm tr_TR
dc.type bookPart tr_TR
dc.relation.journal Alternatif Turizm tr_TR
dc.contributor.department Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/turizm fakültesi/gastronomi ve mutfak sanatları bölümü/gastronomi ve mutfak sanatları anabilim dalı tr_TR
dc.contributor.authorID 33545 tr_TR
dc.contributor.authorID 0000-0002-6614-9356 tr_TR
dc.identifier.startpage 19 tr_TR
dc.identifier.endpage 48 tr_TR


Bu öğenin dosyaları

Dosyalar Boyut Biçim Göster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster