Search
Login
Türkçe
English
DSpace@NEVU
→
Meslek Yüksekokulları / Vocational Schools
→
Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu / Urgup Sebahat ve Erol Toksoz Vocational School
→
Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
→
Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Koleksiyonu.
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Add filters
Filters
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 46 results for collection: Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Koleksiyonu..
(0.036 seconds)
Now showing items 1-10 of 46
1
2
3
4
. . .
5
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Duygusal emeğin tükenmişlik üzerine etkisi: Otel işletmelerinde bir araştırma
Kaplan, Metin
;
Ulutaş, Özlem
(
Selçuk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
,
2016
)
Absorptive capacity: an empirical study on Turkey’s hotel companies
Kale, Emine
;
Başar, Özlem
;
Aknar, Ahmet
(
Anatolia Bilim Akademisi
,
2017
)
Absorptive capacity and firm performance: the mediating role of strategic agility
Kale, Emine
;
Aknar, Ahmet
;
Başar, Özlem
(
Elsevier
,
2019-04
)
Otel işletmelerinde çalışanların kişilik özelliklerinin ise adanmışlık düzeyleri üzerine etkisi.
Aydın, Şule
;
Eren, Duygu
;
Çontu, Mehmet
(
https://dergipark.org.tr/tourismandrecreation
,
2020-11-09
)
Şehir markası oluşturma süreci ve Nevşehir’in markalaşmasının değerlendirilmesi
Eren, Duygu
;
Bozkurt, İrem
(
2018
)
Kapadokya bölgesinde kongre turizmi potansiyeli ve geliştirilmesi için çözüm önerileri
Eren, Duygu
;
Bozkurt, İrem
(
2015
)
Nevşehir ilinde yaşatılan geleneksel alevi-bektaşi mutfağına yönelik sözlü kültür araştırması
Özkoç, Aziz Gökhan
;
Ardıç Yetiş, Şule
;
Kamış, Mahmut Doğan
;
İnak, Aydın
(
Anadolu Üniversitesi
,
2019-10
)
Nevşehir yerel mutfak kültürünün gastronomi turizmi açısından değerlendirilmesi
İlhan, İbrahim
;
Kamış, Mahmut Doğan
;
Türk, Okan
(
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
,
2016-12
)
A'dan Z'ye gastronomi sözlüğü
Çontu, Mehmet
(
Detay yayıncılık
,
2020
)
Doğu anadolu bölgesi mutfağı
Keskin, Emrah
;
Çontu, Mehmet
(
Detay yayıncılık
,
2019
)
Now showing items 1-10 of 46
1
2
3
4
. . .
5
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Discover
Author
Bozkurt, İrem (17)
Çontu, Mehmet (14)
Eren, Duygu (6)
Keskin, Emrah (6)
Kırıcı Tekeli, Ezgi (5)
Kamış, Mahmut Doğan (4)
Yıldırım, Enes (4)
Zaro, Serkan (4)
Özkoç, Aziz Gökhan (3)
Aknar, Ahmet (2)
... View More
Subject
Turizm (11)
Otel işletmeleri (6)
Gastronomi turizmi (4)
Tourism (4)
Bibliyometrik analiz (3)
Hotel businesses (3)
Termal turizm (3)
VOSviewer (3)
Absorptive capacity (2)
Brand (2)
... View More
Date Issued
2020 - 2022 (27)
2010 - 2019 (16)
2006 - 2009 (3)