Search
Login
Türkçe
English
DSpace@NEVU
→
Meslek Yüksekokulları / Vocational Schools
→
Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu / Urgup Sebahat ve Erol Toksoz Vocational School
→
Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
→
Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Koleksiyonu.
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 10 out of a total of 16 results for collection: Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Koleksiyonu..
(0.033 seconds)
Now showing items 1-10 of 16
1
2
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Duygusal emeğin tükenmişlik üzerine etkisi: Otel işletmelerinde bir araştırma
Kaplan, Metin
;
Ulutaş, Özlem
(
Selçuk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
,
2016
)
Absorptive capacity: an empirical study on Turkey’s hotel companies
Kale, Emine
;
Başar, Özlem
;
Aknar, Ahmet
(
Anatolia Bilim Akademisi
,
2017
)
Absorptive capacity and firm performance: the mediating role of strategic agility
Kale, Emine
;
Aknar, Ahmet
;
Başar, Özlem
(
Elsevier
,
2019-04
)
Şehir markası oluşturma süreci ve Nevşehir’in markalaşmasının değerlendirilmesi
Eren, Duygu
;
Bozkurt, İrem
(
2018
)
Kapadokya bölgesinde kongre turizmi potansiyeli ve geliştirilmesi için çözüm önerileri
Eren, Duygu
;
Bozkurt, İrem
(
2015
)
Nevşehir ilinde yaşatılan geleneksel alevi-bektaşi mutfağına yönelik sözlü kültür araştırması
Özkoç, Aziz Gökhan
;
Ardıç Yetiş, Şule
;
Kamış, Mahmut Doğan
;
İnak, Aydın
(
Anadolu Üniversitesi
,
2019-10
)
Nevşehir yerel mutfak kültürünün gastronomi turizmi açısından değerlendirilmesi
İlhan, İbrahim
;
Kamış, Mahmut Doğan
;
Türk, Okan
(
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
,
2016-12
)
Doğu anadolu bölgesi mutfağı
Keskin, Emrah
;
Çontu, Mehmet
(
Detay yayıncılık
,
2019
)
Gastronomik bir ürün olarak üzüm: Ürgüp örneği
Erol, Günay
;
Çontu, Mehmet
(
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi
,
2019-11
)
Termal turizm işletmelerinde hizmet standartlarının gelistirilmesi
Çontu, Mehmet
(
Nobel akademik yayıncılık
,
2015
)
Now showing items 1-10 of 16
1
2
Next Page
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Discover
Author
Çontu, Mehmet (6)
Bozkurt, İrem (4)
Keskin, Emrah (4)
Aknar, Ahmet (2)
Başar, Özlem (2)
Eren, Duygu (2)
Kale, Emine (2)
Kamış, Mahmut Doğan (2)
Koçak, İsmail (2)
Özkoç, Aziz Gökhan (2)
... View More
Subject
Absorptive capacity (2)
Brand (2)
Firm performance (2)
Gastronomi (2)
Gastronomi turizmi (2)
Hacıbektaş (2)
Marka (2)
Nevşehir (2)
Otel işletmeleri (2)
Tourism (2)
... View More
Date Issued
2019 (5)
2018 (1)
2017 (2)
2016 (2)
2015 (2)
2014 (1)
2012 (2)
2011 (1)