Ara
Giriş
Türkçe
English
DSpace@NEVÜ
→
Fakülteler / Faculties
→
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi / Faculty of Engineering and Architecture
→
Gıda Mühendisliği Bölümü
→
Gıda Mühendisliği Bölümü koleksiyonudur.
→
Ara
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ara
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 9 out of a total of 9 results for collection: Gıda Mühendisliği Bölümü koleksiyonudur..
(0.031 seconds)
Toplam kayıt 9, listelenen: 1-9
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Determination of phenolic acid profiles by HPLC in lacto‐fermented fruits and vegetables (pickle): Effect of pulp and juice portions
Yıldız, Hilal
;
Ciniviz, Melike
(
Wiley
,
2020-05-11
)
Kalaba yoğurdu ile üretilen tiramisunun bazı özelliklerinin belirlenmesi
Demir Özer, Ezgi
;
Esen, Mustafa Kadir
;
İçigen, Melih
;
Özer, Cem Okan
(
2020-03-01
)
Utilization of optimized processing conditions for high yield synthesis of conjugated linoleic acid by L. plantarum AB20–961 and L. plantarum DSM2601 in semi-dry fermented sausage
Özer, Cem Okan
(
2020
)
Effect of potato flour substıtute to wheat flour on the physıcal qualıty propertıes of cupcake
Gerçekaslan, Kamil Emre
;
Boz, Hüseyin
(
Gıda Teknolojisi Derneği
,
2020
)
Textural properties of Köftür, a fruit based dessert
Gerçekaslan, Kamil Emre
;
Aktaş, Nesimi
(
SCIELO
,
2020-12
)
Effect of potato flour substıtute to wheat flour on the physical quality properties of cupcake
Gerçekaslan, Kamil Emre
;
Boz, Hüseyin
(
Gıda teknolojisi derneği
,
2020
)
Pumpkin seed oil as a partial animal fat replacer in bologna-type sausages
Uzlaşır, Türkan
;
Aktaş, Nesimi
;
Gerçekaslan, Kamil Emre
(
2020
)
Glass transition and sorption properties of köftür: a dehydrated fruit-based product
Aktaş, Nesimi
;
Gerçekaslan, Kamil Emre
(
SCIELO
,
2020-12
)
Elucidation of phenolic profiling of cv. Antep Karasi grapes using LC-DAD-ESI-MS/MS
Şen, Kemal
(
2020-06-15
)
Toplam kayıt 9, listelenen: 1-9
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Discover
Yazar
Gerçekaslan, Kamil Emre (5)
Aktaş, Nesimi (3)
Boz, Hüseyin (2)
Özer, Cem Okan (2)
Ciniviz, Melike (1)
Demir Özer, Ezgi (1)
Esen, Mustafa Kadir (1)
İçigen, Melih (1)
Uzlaşır, Türkan (1)
Yıldız, Hilal (1)
... View More
Konu
textural properties (3)
Cupcake (2)
potato flour (2)
quality parameters (2)
Antep karasi (1)
Anthocyanins (1)
Bologna type sausage (1)
Conjugated linoleic acid (1)
Differential scanning calorimetry (1)
Fizikokimyasal özellik (1)
... View More
Date Issued
2020 (9)