Ara
Giriş
Türkçe
English
DSpace@NEVÜ
→
Fakülteler / Faculties
→
Turizm Fakültesi/Tourism Faculty
→
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
→
Ara
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ara
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 9 out of a total of 9 results for community: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü.
(0.03 seconds)
Toplam kayıt 9, listelenen: 1-9
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Kapadokya’da bağcılığın gastronomi turizmi açısından değerlendirilmesi
Yönet Eren, Firdevs
;
Özgül Katlav, Eda
;
Tuna, Muharrem
(
2019-09-23
)
Gastronomi turizmi ögesi olarak Yozgat testi kebabı ve Kapadokya turizm bölgesindeki yiyecek içecek işletmelerinde testi kebabı uygulamalarına dair eleştirel bir yaklaşım
Buyruk, Lütfi
;
İlhan, İbrahim
;
Özen, İbrahim Akın
(
Bozok Üniversitesi Yayınları, Yozgat
,
2017-05-06
)
Sosyal medyada restoran imajı: Kapadokya örneği
Erol, Günay
;
Örgün, Emrah
;
Keskin, Emrah
(
Journal of Gastronomy and Tourism Studies
,
2019
)
Gastronomi turizmi ögesi olarak Yozgat testi kebabı ve Kapadokya turizm bölgesindeki yiyecek içecek işletmelerinde testi kebabı uygulamalarına dair eleştirel bir yaklaşım
Buyruk, Lütfi
;
İlhan, İbrahim
;
Özen, İbrahim Akın
(
Bozok Üniversitesi
,
2017-05
)
Kapadokya'da butik otel işletmeciliğinin gelişimi ve sorunları
Buyruk, Lütfi
(
Nevşehir Üniversitesi Yayınları
,
2012-04
)
Otel yöneticilerinin “helal otel” konsepti hakkındaki düşünceleri: Kapadokya’da bir araştırma
Buyruk, Lütfi
;
Aydemir, Durmuş Ali
(
Kastamonu University, Tourism Faculty
,
2019-04
)
Artan maliyetler karşısında otel mutfaklarındaki yeni uygulamalar: Kapadokya örneği
Aydemir, Durmuş Ali
;
Özen, İbrahim Akın
;
Buyruk, Lütfi
(
Kastamonu Üniversitesi
,
2018-12-27
)
Kapadokya’nın gastronomik unsurları hakkındaki turist algılarının araştırılması
Yorgancı, Bülent
;
Buyruk, Lütfi
(
Nevşehir HBV Üniversitesi, Turizm Fakültesi
,
2019-12
)
Kapadokya’da bağcılığın gastronomi turizmi açısından değerlendirilmesi
Yönet Eren, Firdevs
;
Özgül Katlav, Eda
;
Tuna, Muharrem
(
2018-10-17
)
Toplam kayıt 9, listelenen: 1-9
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Bölüm
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Discover
Yazar
Buyruk, Lütfi (6)
Özen, İbrahim Akın (3)
Aydemir, Durmuş Ali (2)
İlhan, İbrahim (2)
Tuna, Muharrem (2)
Yönet Eren, Firdevs (2)
Özgül Katlav, Eda (2)
Erol, Günay (1)
Keskin, Emrah (1)
Yorgancı, Bülent (1)
... View More
Konu
Kapadokya (9)
Cappadocia (6)
Gastronomi (3)
Gastronomi turizmi (3)
Turizm (3)
Bağcılık (2)
Yozgat testi kebabı (2)
Yöresel ürün (2)
Boutique hotel (1)
Butik otel (1)
... View More
Date Issued
2019 (4)
2018 (2)
2017 (2)
2012 (1)