Search
Login
Türkçe
English
DSpace@NEVU
→
Fakülteler / Faculties
→
Turizm Fakültesi/Tourism Faculty
→
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
→
Search
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Search
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 7 out of a total of 7 results for community: Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü.
(0.02 seconds)
Now showing items 1-7 of 7
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Türk mutfağının uluslararası bilinirliğindeki engeller ve aşçıların konu hakkındaki görüşleri
Aydın, Şule
;
Keskin, Emrah
;
Aydemir, Durmuş Ali
(
Journal of Gastronomy and Tourism Studies
,
2021
)
Otel yöneticilerinin “helal otel” konsepti hakkındaki düşünceleri: Kapadokya’da bir araştırma
Buyruk, Lütfi
;
Aydemir, Durmuş Ali
(
Kastamonu University, Tourism Faculty
,
2019-04
)
Artan maliyetler karşısında otel mutfaklarındaki yeni uygulamalar: Kapadokya örneği
Aydemir, Durmuş Ali
;
Özen, İbrahim Akın
;
Buyruk, Lütfi
(
Kastamonu Üniversitesi
,
2018-12-27
)
Gastronomi ve mutfak sanatları öğrencilerinin aldıkları eğitim ile kariyer beklentileri ilişkisi: lisans öğrencilerine yönelik bir araştırma
Aydemir, Durmuş Ali
;
Buyruk, Lütfi
(
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Turizm Fakültesi
,
2019-12
)
Gastronomi ve mutfak sanatları eğitimi alan üniversite öğrencilerinin kariyer beklentileri: lisans öğrencilerine yönelik bir araştırma
Aydemir, Durmuş Ali
;
Buyruk, Lütfi
(
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
,
2019
)
Kapadokya’da Türk gecesi etkinliği sunan işletmelerin menülerindeki geçmişten günümüze değişiklikler hakkında bir araştırma
Buyruk, Lütfi
;
Özen, İbrahim Akın
;
Aydemir, Durmuş Ali
(
Detay Yayıncılık
,
2020-06
)
The opinions of hotel managers about halal hotel concept: A research in Cappadocia
Buyruk, Lütfi
;
Aydemir, Durmuş Ali
(
2022
)
Now showing items 1-7 of 7
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Discover
Author
Aydemir, Durmuş Ali (7)
Buyruk, Lütfi (6)
Özen, İbrahim Akın (2)
Aydın, Şule (1)
Keskin, Emrah (1)
Subject
Kapadokya (4)
Cappadocia (3)
Career expectations (2)
Education (2)
Eğitim (2)
Gastronomi (2)
Gastronomi ve mutfak sanatları eğitimi (2)
Gastronomy (2)
Gastronomy and culinary arts education (2)
Halal hotel (2)
... View More
Date Issued
2022 (1)
2021 (1)
2020 (1)
2019 (3)
2018 (1)