Ara
Giriş
Türkçe
English
DSpace@NEVÜ
→
Fakülteler / Faculties
→
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi / Faculty of Engineering and Architecture
→
Gıda Mühendisliği Bölümü
→
Ara
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Ara
Filters
Use filters to refine the search results.
Current Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
New Filters:
Title
Author
Subject
Date issued
Contains
Equals
ID
Not Contains
Not Equals
Not ID
Showing 8 out of a total of 8 results for community: Gıda Mühendisliği Bölümü.
(0.019 seconds)
Toplam kayıt 8, listelenen: 1-8
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Ekstraksiyon koşullarının nar (Punica Granatum L.) çiçeği ekstraktlarının antioksidan aktivite ve toplam fenolik İçeriği üzerine etkisi
Özer, Cem Okan
;
Var, Ganime Beyzanur
;
Demir Özer, Ezgi
(
2021-07
)
Investigation of usage possibilities of Kalaba Yoghurt (local cream yoghurt) in cheesecake production
Demir Özer, Ezgi
;
Özer, Cem Okan
;
Esen, Mustafa Kadir
;
İçigen, Melih
(
Elsevier
,
2021-10
)
Hydration level significantly impacts the freezable - and unfreezable -water contents of native and modified starches
Gerçekaslan, Kamil Emre
(
SCIELO
,
2021-04-30
)
Türkiye’nin farklı illerinde yetiştirilen “hayward” (actinidia deliciosa planch) kivi çeşidinin serbest aroma bileşiklerinin belirlenmesi
Şen, Kemal
(
2021-06-30
)
The influence of different commercial yeasts on aroma compounds of rosé wine produced from cv. öküzgözü grape
Şen, Kemal
(
2021-07
)
Changes of various quality characteristics and aroma compounds of astragalus honey obtained from different altitudes of Adana-Turkey
Şen, Kemal
(
2021-07-01
)
Pumpkin seed oil as a partial animal fat replacer in bologna-type sausages
Aktaş, Nesimi
;
Gerçekaslan, Kamil Emre
;
Uzlaşır, Türkan
(
2021
)
Glass transition and sorption properties of köftür: a dehydrated fruit-based product
Aktaş, Nesimi
;
Gerçekaslan, Kamil Emre
(
2021
)
Toplam kayıt 8, listelenen: 1-8
1
Sort Options:
Relevance
Title Asc
Title Desc
Issue Date Asc
Issue Date Desc
Results Per Page:
5
10
20
40
60
80
100
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Bölüm
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş
Discover
Yazar
Gerçekaslan, Kamil Emre (3)
Şen, Kemal (3)
Aktaş, Nesimi (2)
Demir Özer, Ezgi (2)
Özer, Cem Okan (2)
Esen, Mustafa Kadir (1)
İçigen, Melih (1)
Uzlaşır, Türkan (1)
Var, Ganime Beyzanur (1)
Konu
Aroma (2)
Altitute (1)
Antioksidan aktivite (1)
Antioxidant activity (1)
Astragallus (1)
Bologna type sausage (1)
Cheesecake (1)
corn-waxy corn starch (1)
Differential scanning calorimetry (1)
DSC (1)
... View More
Date Issued
2021 (8)