Yeşil gıda tüketimi

Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.author Keskin, Emrah
dc.contributor.author Aktaş, Ferzan
dc.date.accessioned 2022-09-22T13:09:45Z
dc.date.available 2022-09-22T13:09:45Z
dc.date.issued 2022-09
dc.identifier.uri 978-605-254-632-1
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/20.500.11787/7562
dc.language.iso tur tr_TR
dc.publisher Detay yayıncılık tr_TR
dc.rights info:eu-repo/semantics/closedAccess tr_TR
dc.subject Yeşil gıda tüketimi tr_TR
dc.title Yeşil gıda tüketimi tr_TR
dc.type bookPart tr_TR
dc.relation.journal Gastronomi Eğilimleri tr_TR
dc.contributor.department Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz turizm meslek yüksekokulu/otel, lokanta ve ikram hizmetleri bölümü/turizm ve otel işletmeciliği pr. tr_TR
dc.contributor.authorID 46974 tr_TR
dc.contributor.authorID 0000-0001-6565-4265 tr_TR


Bu öğenin dosyaları

Dosyalar Boyut Biçim Göster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster