dc.contributor.author |
Zaro, Serkan |
|
dc.contributor.author |
Köksal, Meltem |
|
dc.date.accessioned |
2022-06-20T06:45:01Z |
|
dc.date.available |
2022-06-20T06:45:01Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Zaro S. ve Köksal M., (2021), “MUTFAKTA KULLANILAN EKİPMANLAR”, Konaklama Ve Yiyecek İçecek İşletmelerinde MUTFAK YÖNETİMİ,1, içinde (79-110), Detay Yayıncılık, Ankara. |
tr_TR |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/20.500.11787/7138 |
|
dc.language.iso |
tur |
tr_TR |
dc.publisher |
Detay yayıncılık |
tr_TR |
dc.rights |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
tr_TR |
dc.subject |
Mutfak ekipman |
tr_TR |
dc.title |
Mutfakta kullanılan ekipmanlar |
tr_TR |
dc.type |
bookPart |
tr_TR |
dc.relation.journal |
Konaklama ve yiyecek içecek işletmelerinde mutfak yönetimi |
tr_TR |
dc.contributor.department |
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz turizm meslek yüksekokulu/otel, lokanta ve ikram hizmetleri bölümü/aşçılık pr |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
46762 |
tr_TR |
dc.identifier.startpage |
79 |
tr_TR |
dc.identifier.endpage |
110 |
tr_TR |