Anadolu' nun kayıp yemeklerinin gastronomi ve mutfak sanatları öğrencilerine öğretilmesi
Giriş
Türkçe
English
DSpace@NEVÜ
→
Fakülteler / Faculties
→
Turizm Fakültesi/Tourism Faculty
→
Turizm İşletmeciliği Bölümü
→
Turizm İşletmeciliği Bölümü Koleksiyonu
→
Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Anadolu' nun kayıp yemeklerinin gastronomi ve mutfak sanatları öğrencilerine öğretilmesi
Aydın, Şule
;
Keskin, Emrah
;
Örgün, Emrah
;
Erol, Günay
URI:
http://hdl.handle.net/20.500.11787/6939
Tarih:
2019
Tüm öğe kaydını göster
Bu öğenin dosyaları
Ad:
0c5cc5e9c56b2ff6e ...
Boyut:
97.22Kb
Biçim:
PDF
Göster/
Aç
Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.
Turizm İşletmeciliği Bölümü Koleksiyonu
[476]
Turizm İşletmeciliği Bölümü'ne ait yayınları içerir.
DSpace'de Ara
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
DSpace @ NEVU
Açık Erişim Yönergesi
Açık Erişim Politikası
DSpace Kullanıcı Rehberi
AAS Kayıt Giriş İşlemleri
NEVÜ ABAE
KDDB Web Sitesi
NEVÜ Anasayfa
External Links
Sherpa / Romeo
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş