dc.contributor.author | Bozkurt, İrem | |
dc.contributor.author | Yıldırım, Enes | |
dc.date.accessioned | 2022-06-14T07:26:06Z | |
dc.date.available | 2022-06-14T07:26:06Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.11787/6702 | |
dc.language.iso | eng | tr_TR |
dc.publisher | Peter Lang | tr_TR |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/closedAccess | tr_TR |
dc.title | Intangible cultural heritage: Local food and tourism | tr_TR |
dc.type | bookPart | tr_TR |
dc.relation.journal | Cultural Heritage and Tourism | tr_TR |
dc.contributor.department | Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, ÜrgüpNevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz turizm meslek yüksekokulu/otel, lokanta ve ikram hizmetleri bölümü/turizm ve otel işletmeciliği pr. Sebahat ve Erol Toksöz Turizm Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü | tr_TR |
dc.contributor.authorID | 273210 | tr_TR |
dc.identifier.startpage | 117 | tr_TR |
dc.identifier.endpage | 132 | tr_TR |