Anadolu' nun kayıp yemeklerinin gastronomi ve mutfak sanatları öğrencilerine öğretilmesi
Giriş
Türkçe
English
DSpace@NEVÜ
→
Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) / Scientific Research Projects
→
Bilimsel Araştırma Projeleri / Scientific Research Projects
→
Bilimsel Araştırma Projeleri Bölümü Koleksiyonu
→
Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Anadolu' nun kayıp yemeklerinin gastronomi ve mutfak sanatları öğrencilerine öğretilmesi
Keskin, Emrah
;
Erol, Günay
;
Aydın, Şule
;
Örgün, Emrah
URI:
http://hdl.handle.net/20.500.11787/5431
Tarih:
2019
Tüm öğe kaydını göster
Bu öğenin dosyaları
Ad:
0c5cc5e9c56b2ff6e ...
Boyut:
97.22Kb
Biçim:
PDF
Açıklama:
Bilimsel Araştırma ...
Göster/
Aç
Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.
Bilimsel Araştırma Projeleri Bölümü Koleksiyonu
[120]
Bilimsel Araştırma Projeleri Bölümüne ait yayınları içerir.
DSpace'de Ara
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
DSpace @ NEVU
Açık Erişim Yönergesi
Açık Erişim Politikası
DSpace Kullanıcı Rehberi
AAS Kayıt Giriş İşlemleri
NEVÜ ABAE
KDDB Web Sitesi
NEVÜ Anasayfa
External Links
Sherpa / Romeo
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş