dc.contributor.author |
Şen, Kemal |
|
dc.date.accessioned |
2021-09-24T07:02:16Z |
|
dc.date.available |
2021-09-24T07:02:16Z |
|
dc.date.issued |
2015-04-30 |
|
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/20.500.11787/5199 |
|
dc.language.iso |
tur |
tr_TR |
dc.rights |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
tr_TR |
dc.subject |
Portakal suyu |
tr_TR |
dc.subject |
GC-FID |
tr_TR |
dc.subject |
GC-MS |
tr_TR |
dc.subject |
Bağlı aroma |
tr_TR |
dc.subject |
Enzim |
tr_TR |
dc.title |
Kozan misket çeşidinden elde edilen portakal suyunun glikozid yapılı bağlı aroma maddelerinin katı faz ekstraksiyon ve GC-MS-FID tekniğiyle belirlenmesi |
tr_TR |
dc.type |
conferenceObject |
tr_TR |
dc.relation.journal |
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi |
tr_TR |
dc.contributor.department |
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi/mühendislik-mimarlık fakültesi/gıda mühendisliği bölümü/gıda mühendisliği anabilim dalı |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
41253 |
tr_TR |
dc.contributor.authorID |
0000-0003-0781-6814 |
tr_TR |