Nevşehir yöresel mutfak ürünlerinin gastronomi turizmine kazandırılması
Giriş
Türkçe
English
DSpace@NEVÜ
→
Meslek Yüksekokulları / Vocational Schools
→
Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu / Urgup Sebahat ve Erol Toksoz Vocational School
→
Seyahat, Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü
→
Seyahat, Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü Koleksiyonu.
→
Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Nevşehir yöresel mutfak ürünlerinin gastronomi turizmine kazandırılması
Erol, Günay
;
Keskin, Emrah
;
Örgün, Emrah
;
Şahin Perçin, Nilüfer
URI:
http://hdl.handle.net/20.500.11787/5012
Tarih:
2019
Açıklama:
Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi
Tüm öğe kaydını göster
Bu öğenin dosyaları
Dosyalar
Boyut
Biçim
Göster
Bu öğe ile ilişkili dosya yok.
Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.
Seyahat, Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü Koleksiyonu.
[71]
Seyahat, Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü koleksiyonuna ait yayınları içerir.
DSpace'de Ara
DSpace'de Ara
Bu Koleksiyon
Gelişmiş Arama
DSpace @ NEVU
Açık Erişim Yönergesi
Açık Erişim Politikası
DSpace Kullanıcı Rehberi
AAS Kayıt Giriş İşlemleri
NEVÜ ABAE
KDDB Web Sitesi
NEVÜ Anasayfa
External Links
Sherpa / Romeo
Göz at
Tüm DSpace
Bölümler & Koleksiyonlar
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Bu Koleksiyon
Tarihe Göre
Yazara Göre
Başlığa Göre
Konuya Göre
Hesabım
Giriş